Milde frikadeller x 5

Milde frikadeller x 5

Antal: ca. 20 stk


Ingredienser

400 g hakket svinekød med lavt fedtindhold

1 finthakket løg

1 æg

1 spsk. hvedemel

Ca. 1 dl mælk

Salt og peber

Olie til stegning


Sådan gør du

Rør alle ingredienserne godt sammen, og lad farsen hvile 15-30 minutter i køleskabet.

Form frikadellerne i hånden med en ske i den ønskede størrelse, og steg dem i fedtstof på en pande, til de er gennemstegte


Tilsæt krydderi til farsen

Pestodeller: 2 spsk. pesto.

Urtedeller: 2-3 spsk. friskhakkede urter.

Mexideller: 1 tsk. tørret chili og 1 tsk. hvidløgspulver.

Græske deller: 2 spsk. finthakkede soltørrede tomater og ca. 50 g smuldret hvid ost.

Pizzadeller: 2 spsk. tørret oregano og 2 spsk. koncentreret tomatpure.